Знижки для ЗСУ та відправлення замовлення в день отримання передоплати (за умови, що адреса отримувача знаходиться у зоні бойових дій).
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Підвіска ГАЗ-31105

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Не найвдаліша модель в лінійці легкових авто від Горьковського автозаводу ГАЗ 3110 запам'яталася архаїчною ходовою частиною і вкрай низькою стійкістю до корозії. У наступному поколінні всі недоліки були усунуті. Головним нововведенням стала підвіска ГАЗ 31105, яка пережила трансформацію зі шкворневої, що вимагає підвищеної уваги, зміни масла кожні 5-6 тис. км, в безшкворневу. Саме таку підвіску пропонується купити в нашому інтернет-магазині за прийнятною ціною і оперативною доставкою запчастин по території всієї України. 

Улаштування передньої підвіски ГАЗ 31105

Коли говорять про ГАЗ 31105 передня підвіска стає першочерговим предметом дискусії. В основі лежить безшкворнева конструкція на важелях. За компенсацію дорожніх нерівностей відповідають амортизатори і стабілізатори. Незважаючи на зрослу зручність експлуатації ходової, складність її улаштування накладає на власників додаткову відповідальність по регулярному техобслуговуванню і заміні витратних матеріалів.

На щастя, тут є все необхідне. Плануєте провести повне відновлення ходової? У нас знайдеться і передня підвіска ГАЗ 31105 в зборі з цінником від виробника.

Ознаки несправності підвіски:

  • стукіт і шум під час руху;
  • проблеми при регулюванні кута передніх коліс;
  • відведення в сторону при русі по прямій;
  • раптове виникнення кутового коливання передніх коліс;
  • нерівномірний знос протектора.

При виникненні будь-якої з перерахованих ознак слід негайно звернутися в найближчий сервіс.

Задня підвіска ГАЗ 31105: особливості конструкції, основні несправності

Задня частина ходової виконана з листових ресор, стабілізаторів стійкості і стійок. З конструктивної точки зору задня підвіска ГАЗ 31105 значно простіша передньої, але вимагає стільки ж уваги. Шум, що доноситься від задньої пари коліс, може свідчити про знос прокладок ресор, лонжеронів. Скрип ресор при навантаженні нерідко виникає через руйнування одного з листів, зношених подушок.

 

Вгору
,