Знижки для ЗСУ та відправлення замовлення в день отримання передоплати (за умови, що адреса отримувача знаходиться у зоні бойових дій).
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Підвіска ГАЗ-31029

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Модель легковика ГАЗ 31029 вважається найуспішнішою за час існування концерну. Неспеціалізоване авто для будь-яких завдань і сьогодні продовжує дивувати «міністерськими» габаритами і презентабельною зовнішністю. Незважаючи на високу надійність, підвіска ГАЗ 31029 залишається самим запитуваним вузлом серед власників цього рідкісного автомобіля. Втулки, стабілізатори, кульові опори – в нашому інтернет-магазині можна купити все, що потрібно для збереження ходових якостей вашої «Волги».

Ціна комфортної їзди на 31029 – невелика модернізація ходової. Машина легко «проковтує» нерівності, але підвіска відчувається жорсткою, що можна виправити заміною відпрацьованих компонентів новими, виконаними з урахуванням сучасних стандартів для пасажирів легкового автомобільного транспорту.

Пошук за запитом – ГАЗ 31029 передня підвіска поставить перед серйозним вибором. Почніть з підбору стійок переднього стабілізатора і заміни втулок для всіх елементів системи.

Товар відправляється по території України не пізніше 24-х годин з моменту укладення угоди. Чим більше купуєте, тим більше заощаджуєте. Зверніть увагу, що передня підвіска ГАЗ 3110 купити яку ми також пропонуємо у нас, сумісна з ходовою частиною старшої моделі, хіба що по шкворням. Решта: стійки, верхні важелі, маточини і поворотні кулаки – різне.

Вгору
,