Знижки для ЗСУ та відправлення замовлення в день отримання передоплати (за умови, що адреса отримувача знаходиться у зоні бойових дій).
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Запчастини ВАЗ-21099

Знаменита «дев'яносто дев'ята» досі зустрічається в щільному міському трафіку України, Росії, Білорусі та багатьох інших країн ближнього зарубіжжя. Незважаючи на те що випуск моделі почався в 1990 році, власники авто і сьогодні можуть купити запчастини на ВАЗ 21099, в тому числі вибрати їх в онлайн-каталозі нашого інтернет-магазину. Ціна нижче середньоринкового прайсу, плюс, різноманітність способів оплати і доставки. 

Як і автозапчастини ВАЗ 2109, комплектуючі до «дев'яносто дев'ятої» виготовляються на «Автовазі» і ще декількома компаніями, що працюють за ліцензією правовласника. Сертифіковані запчастини коштують дешевше оригінальних, але за якістю не поступаються вазівським.

Лада «99»: недоліки і конструкторські прорахунки

Ви могли помітити, що каталог запчастин ВАЗ 21099 інжектор охоплює всі системи і механізми автомобіля, але особливою популярністю користуються категорії, які є слабким місцем цієї моделі.

  1. Кузовні елементи. Не провели антикорозійну обробку вчасно? Тоді ви точно наш клієнт.
  2. Дверні панелі, елементи внутрішньої обшивки. Деренчать, часто деформуються, тріскаються.
  3. Обігрівач салону. Штатна піч не може похвалитися достатньою для обігріву всього салону потужністю, в той час як сучасні версії позбавлені цієї недоробки.

Ходова частина також не відноситься до числа достоїнств «дев'яносто дев'ятої», але тут все не так погано, як з перерахованими категоріями. При належному догляді і щадному режимі їзди до першого капремонту машина протримається 7-10 років. Іронія полягає в тому, що на вторинному ринку молодше годі й шукати.

Позитивні сторони 21099

Якщо вам поки що незнайомий запит – ВАЗ 21099 запчастини купити, і в цілому машина дарує виключно позитивний досвід експлуатації, напевно погодьтеся з переліком її сильних сторін.

  • Збільшений розмір кузова в порівнянні зі «Супутниками» минулих поколінь.
  • Покращена шумоізоляція за рахунок окремого багажника.
  • Оновлена приладова панель.
  • Непогана керованість, швидкісні характеристики, динаміка розгону.

Ну і, звичайно ж, не можна не відзначити нескінченні можливості для тюнінгу. Ви напевно зустрічали на вулицях свого міста результати такої творчості: тоновані, на литих дисках, зі спойлерами і навіть бічним розширенням як в гоночних авто серії Formula 3.

Якщо на наш сайт вас привів пошук – автозапчастини ВАЗ 21099 інтернет-магазин Україна, поспішаємо повідомити, що ми приготували все, що може стати в нагоді для планового ТО, сезонної підготовки і капремонту.

Вгору